Život

Ponedeljak, 19.09.2022.

12:12

"Hari jeste poslednji saznao za smrt Elizabete" – unuk odmetnik najbolnije kažnjen

Palata se oglasila o tvrdnjama da je princ Hari bio informisan o smrti kraljice samo pet minuta pre nego što je vest objavljena javnosti.

Izvor: B92

Foto: Profimedia

"Javnost je obaveštena tek nakon što je obavešten svaki član porodice", rečeno je ispred kraljevske porodice za medije.

Prema pisanju stranih medija, iako je istina da je Hariju za smrt bake rečeno malo pre nego što je vest postala javna, razlog za to je bio taj što je bio na letu za Škotsku i stoga nisu mogli da ga kontaktiraju.

Sahranu kraljice Elizabete Druge pratite iz minuta u minut u našem Live Blogu.

Vest da je Hari za smrt saznao u poslednji tren, ubrzo je uklonjena te zatim ponovo objavljena i dopunjena tvrdnjom da Hari nije bio tretiran drugačije od ostalih članova porodice.

Podsetimo, princ Hari morao je sa svoje uniforme da ukloni inicijale ER, koji označavaju Elizabetinu vladavinu, no Vilijamu je dopušteno da ih ostavi jer je aktivni radni član kraljevske porodice. Ova odluka Harija je navodno skrhala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: