Život

Utorak, 30.08.2022.

16:59

Hrvatski mediji: Severina se potukla sa sestrom, pa je policija privela; obe u modricama

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podneva u Zagrebu, pišu hrvatski mediji. Hapšenje je usledilo, kako saznaju hrvatski mediji, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Izvor: Jutarnji list

Hrvatski mediji: Severina se potukla sa sestrom, pa je policija privela; obe u modricama
Foto: Profimedia

Povod svemu je navodno neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko gurale i šamarale, i to doslovno po celom stanu, pišu hrvatski mediji.

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu, odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, na osnovu koje je Severina posle 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, nađena na zagrebačkom aerodromu. Na putu do policijske stanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj preti prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pred policijom.

Advokat Matić je za hrvatske medije potvrdio hapšenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa kuće kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Razlog Milan Popović?

Izvori bliski Severini kažu i da je Severinina sestra Marijana, za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalni rad pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju ćerku, Severininu nećaku Miju, da je zlostavlja telefonom. Centar za socijalni rad je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila Centru za socijalni rad svoju ćerku i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem, o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića date u Centru za socijalni rad.

Milan Popović se i oglasio na temu porodičnog incidenta kod Severine.

"Ne želim da komentarišem insinuacije i netačne navode, ali želim da skrenem pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju", kratko je poručio Milan Popović za hrvatske medije.

Majka brani Severinu

O sukobu se za hrvatske medije oglasila i Ana Vučković, majka pevačice.

Ana Vučković u kratkoj izjavi kazala je da se njena starija ćerka, Marijana, "sama bacakala".

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!", kazala je Ana za Večernji list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: