Nova 2022. uz TV B92 i Jelenu Karleušu: "Napokon Beograđanka peva u centru Beograda" VIDEO

Jelena Karleuša, u šetnji sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem, najavila spektakl koji priprema za posetioce na trgu ispred Skupštine i gledaoce TV B92.

Život

Izvor: B92

Sreda, 29.12.2021.

15:29

Default images

Za ogroman broj onih koji će najluđu noć provesti u toplini svog doma, TV B92 se pobrinula da ne ostanu uskraćeni za nastup Jelene Karleuše ispred Narodne skupštine. Pevačica je u šetnji gradom sa zamenikom gradonačelnika najavila da će se pobrinuti da ovaj doček po mnogo čemu ostane upamćen.

"Danas sam u toku snimanja razglednice Beograda povodom mog koncerta ispred Skupštine Srbije(konačno da jedna Beogradjanka peva na tom mestu), naletela na, ni manje ni više, zamenika gradonačelnika Beograda (naterala sam čoveka i da časti trubače ali mu očigledno nije teško palo😉 i da mi bude svojevrsni vodič kroz grad) Šetali smo i Skadarlijom, vozili se autobusom starim preko 60 godina…
Vidimo se 31.12 ispred Skupštine Srbije!"

Direktan prenos koncerta možete pratiti na TV B92 u petak od 20.00 h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: