Uskoro - Bojsi Bojsić FOTO

Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke podneo je zahtev da postane državljanin Srbije.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.08.2021.

08:41

Uskoro - Bojsi Bojsić FOTO
Foto: Profimedia

Mnoge je obradovala fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a koju je objavio čuveni glumac.

Naime, na fotografiji se vidi crni mercedes, na čijim tablicama piše Srbija.
"Fotografija je nastala prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan. Predsednica Vlade Repiblike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju", objavljeno je na Fejsbuk profilu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Pojedini fanovi ovog glumca su se na našalili da ćemo ga odsad zvati Bojsi Bojsić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: