Život

Četvrtak, 19.08.2021.

11:20

Nataša Bekvalac "ludi" zbog odvikavanja: "Opasna po okolinu", "Iz kante za đubre sam vadila ostatke"

Pevačica Nataša Bekvalac konzumira cigarete već godinama, a nekoliko puta pokušavala da se oslobodi ove navike.

Izvor: B92

Nataša Bekvalac
Foto: Printscreen Tv Prva

Sudeći po storijima koje je podelila sa pratiocima na Instagramu, najnoviji izazov joj pada teško. Bekvalčeva je imala nikotinsku krizu usred noći, a usled nedostatka cigareta izgleda da joj se povećao i apetit.

"Ljudi... 5. dan bez cigarete... Ovo je strašno kako se ja osećam... Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva... Doslovno sam opasna po okolinu", napisala je Nataša i uporedila situaciju sa "egzorcizmom".
"Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću", požalila se pevačica.

"I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo!", napisala je ona i dodala:
"Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena!"

"Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete", smenjivale su se emocije.

Koliko ovo nije tipično za Natašu, potvrdila je i poruka koju je njenoj ćerki Hani poslala drugarica, a pevačica je i to objavila.

"Je l’ neko hakovao tvojoj mami Instagram", na šta je Hana da Nataša samo pokušava da ostavi cigarete i da njen profil nije preuzet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

18 h

Podeli: