"Cmizdravac", "beskičmenjak"

Pirs Morgan je imao mnogo stavova povodom novog intervjua sa princom Harijem u jednom podkastu, nazvavši ga "cmizdravcem" i "beskičmenjakom".

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2021.

08:37

Foto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL ↑ collapse

U nedavnom razgovoru sa Dakom Šepardom na njegovom podkastu, princ Hari se osvrnuo na svoje detinjstvo i pomenuo "genetski bol" za koji je verovao da je prošao zajedno sa svojim ocem, princom Čarlsom.

Megan Markl nije bila razlog

"Mislim da ne bismo smeli da upiremo prstom ili da nekoga okrivljujemo, ali svakako kada je reč o roditeljstvu, doživeo sam neki oblik bola ili patnje koju su možda pretrpeli moji roditelji, Potrudiću se da prekinem taj krug i da ga ne prenesem dalje. Mnogo je genetskog bola i patnje koji se ionako prenosi, tako da bismo mi kao roditelji trebalo da učinimo najviše što možemo da pokušamo da kažemo 'to mi se dogodilo, postaraću se da se to ne desi tebi'".

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Bez dlake na jeziku, Pirs je danas podelio svoja razmišljanja o Harijevom gostovanju na podkastu i nije imao najlepše mišljenje o Harijevoj priči o njegovom odrastanju.
Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA ↑ collapse
Bivši voditelj televizije GMB poželeo je Hariju da "mu porastu m***", i "prestane da maltretira svoju porodicu, prestane da kuka o svemu kao i da prestane da eksploatiše svoje kraljevske titule radi velike finansijske dobiti".

Princ Hari o mentalnoj borbi: "Ja, kojeg ne vidite" VIDEO

"Dovoljno je sramotno da Hari javno pljuje oca baš kao što je to učinio kod Opre, kada je zvučao kao okrutna tinejdžerka dok je vređao Čarlsa jer ga je finansijski odsekao i što nije prihvatao njegove pozive. Ali da implicitno kritikuje kraljicu i princa Filipa zbog 'genetskog bola i patnje' koji su navodno preneli na njega i Čarlsa, to je jednostavno vredno prezira", rekao je Morgan.

Bumerang-efekat

Voditelj je takođe rekao da je 'krajnje vreme' da kraljica pokaže Hariju "da je Monarhija veća od njegovog patetično krhkog ega i da oduzme njegove i Meganine titule.

"Od hrabrog ratnog heroja Hari se pretvorio u bezobzirnog cmizdravca beskičmenjaka koji za svu navodnu nevolju krivi svoju porodicu i koji, poput svoje supruge, besramno i cinično koristi mentalno zdravlje i rasizam kao oružje kojim utišava kritičare", rekao je Pirs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: