Život

Ponedeljak, 05.04.2021.

16:00

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz "Mućki"

Na navode Elizabet Olsen da u "Srbiji nema šta da se vidi jer ta država postoji samo 13 godina" reagovao je i glumac Džon Čalis, legendarni Bojsi iz serije "Mućke".

Izvor: B92

Na vređanje Srbije reagovao i Bojsi iz
Foto: Profimedia

Čalis, koji je dva puta bio u poseti Beogradu, osvrnuo se izjavu glumice na svom Tviter nalogu.

"Apsolutno se ne slažem. Bio sam u Srbiji i vratio se još jednom", rekao je Čalis.

Popularni Bojsi "uhapšen" u Beogradu: Selfi ga je spasao FOTO

Glumac je snimio i dokumentarni film o Beogradu, sa željom da otkrije zbog čega je britanska serija Mućke, koja nikakve veze sa Srbijom nema, toliko popularna u našoj zemlji.

"Beograd je fascinantan grad, istorija i arhitektura su fascinantni, i ljudi su gostoprimljivi", zaključio je britanski glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

148 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: