Život

Četvrtak, 11.03.2021.

13:14

Princ Vilijam uzvraća udarac

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton jutros su se prvi put pojavili u javnosti otkako je prikazan "intervju decenije" Harija i Megan Markl, a Vilijam je prokomentarisao niz optužbi koje su objavljene, a posebno za rasizam.

Izvor: B92

Princ Vilijam uzvraća udarac
Foto: Profimedia

Hari i Megan su tvrdili da je neimenovani član kraljevske porodice pitao koliko tamna će biti boja kože njihovog prvog sina Arčija pre nego što se rodio.

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Princ Villijam danas je uzvratio optužbama za rasizam nakon intervjua, rekavši: "Mi nismo rasistička porodica".

Megan Markl ne odustaje

Vojvoda od Kembridža jutros je otkrio da još nije razgovarao sa svojim bratom otkako je u nedelju prikazan intervju Opre Vinfri. Na pitanje da li je razgovarao sa Harijem od vikenda, Vilijam je rekao: "Ne, još nisam razgovarao s njim, ali planiram."

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Kao razlog zašto se nisu oglašavali, Vilijam i Kejt su rekli da su bili zauzeti radom u organizaciji koja se bavi mentalnim zdravljem dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: