Život

Sreda, 15.01.2020.

11:00

"Prva milijarda neće biti problematična": Tu leži njihova "zlatna koka"

Britanska kraljica Elizabeta II obznanila je javnosti da pruža punu podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl, u njihovoj želji da nastave da žive uz veću nezavisnost i drugačije usmerenje porodičnog života, ali je dodala i da se nada da će zadržati dužnosti koje im pripadaju.

Izvor: B92

Foto: Getty/WPA Pool / Pool

Jedini prostor u kojem vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogu da budu nezavisni, a da zadrže trenutna zaduženja jeste polje finansija.

Njih dvoje su više puta isticali da ne žele da finansiraju svoj život novcem poreskih obveznika, ali bez obzira na to, Biznis insajder piše da će mladi par “lako do svoje prve milijarde"…

Dejvid Hej, direktor firme Brand Finance, za BI je govorio o tome koliki se potencijal za razvoj brenda krije u njihovoj popularnosti.
Foto: Getty/WPA Pool / Pool
On tvrdi da bi par trebalo da imitira projekat Kajli Džener i način na koji je ona razvijala svoju kozmetičku liniju.

Princ Hari i Megan Markl izabrali su imanje na kojem će da žive: Oglasila se i vojvotkinja FOTO

On popularnost Hari i Megan poredi sa popularnošću Baraka i Mišel Obame, koja se pokazala ključnom prilikom za plasiranje knjige koju je bivša prva dama napisala.

“Uticaj Megan Markl vidi se i po tome što sve što ona premijerno obuče bukvalno nestane iz prodavnica u vrlo kratkom roku”, ističe Hej.
Foto: Getty/Peter Summers / Stringer
Osnivači i konsultatni firme Inzpire.me, koji najbliže sarađuju sa Koka-Kolom i UNICEF-om naglašavaju da je i monetizovanje društvenih mreža veoma važno.

Njihov zajednički nalog na Instagramu je dobio 190.000 novih pratilaca u poslednjih sedam danas od kako su objavili povlačenje, prenosi Nedeljnik.

"Dobili su to što su tražili, a kraljica je pokazala da je dobra baka"

Stručnjaci smatraju da bi po svakom sponzorisanom postu, par mogao da dobije 150.000 dolara. I to je početna cena. Najveću zaradu po jednoj objavi imala je Dženerova (1,5 miliona dolara), a bračni par Obama nije zaradio više od 230.000 dolara za jednu objavu. Tu se krije kapital za Hari i Megan.

Čini se da prva milijarda neće biti problematična.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: