Život

Ponedeljak, 27.02.2017.

15:41

Napustila advokaturu kako bi postala prostitutka

Jedna brazilska feministkinja okončala je uspešnu advokatsku karijeru kako bi postala prostitutka.

Izvor: Metro.co.uk

Napustila advokaturu kako bi postala prostitutka
Foto: Thinkstock

Klaudija de Marči (34) kaže da sada zarađuje neuporedivo bolje i da mnogo više uživa u poslu.

Ona je napustila posao stručnjaka za ustavni zakon prošle godine i preselila se u Braziliju, gde naplaćuje nešto manje od 200 dolara za jedan sat svojih usluga.

Kaže da je jedan od najvažnijih razloga za ovu životnu promenu “muška sebičnost” njenog ranijeg posla.

Ona objašnjava da je zarađivanje od sopstvenog tela neki oblik oslobađanja i počela je da bloguje, kako bi pomogla drugim ženama da “zahtevaju najbolje za sebe u krevetu i izvan kreveta”.

“Verujem da feminizam oslobađa, a ne stvara obaveze. Iz ekstremno racionalnog ugla, nema nikakve suprotnosti između toga da ste feministkinja i da pružate seksualno uživanje muškarcu”, kaže ona.

Iako je prostitutka, ona kaže da “ne radi sve za novac”. Ima seks samo sa obrazovanim muškarcima i odbija klijente koji pokazuju da ne poznaju dobro gramatiku ili se ne slažu s njenim političkim uverenjima.

Samo ako i ona doživi uzbuđenje, s klijentom ugovara i drugo viđanje.

“Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim da ne volim. Zato, našla sam način da zarađujem od nečega što volim promovišući svoje seksualne talente i libido”, kaže Klaudija.

“I u braku i u vezama koje sam imala seks je bio nešto posebno, pa sam odlučila da izostavim tortu, a ostavim samo šlag na vrhu.”

O que faz bem pra pele? O que impede o envelhecimento? O que faz com que aparentemos menos idade do que temos? Sei lá, não acho que sejam apenas exercícios físicos, ingestão demasiada de alimentos saudáveis, sexo de qualidade, cremes e o uso diário de protetor solar e etc.. Tudo isso ajuda, mas, em minha opinião a forma com que lidamos com nossa vida, incluindo percalços, problemas e preocupações, enfim, o nosso bom humor, a nossa leveza ao achar graça do que pode ser trágico, a nossa mania de nos perdoarmos pelas nossas imperfeiçoes (físicas e intelectuais), o nosso hábito de dar risada de coisas relativamente incomodativas, e, inclusive, de chorarmos quando temos vontade, sem segurar lágrimas, sem colocar máscaras, isso tudo, para mim, são o segredo da juventude. O resto são elementos coadjuvantes! Alegria, transparência e bom humor são os principais. Sorriso: sempre! Alegria, todos os dias!

A post shared by Cláudia de Marchi (@claudemarchi2) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin dao odobrenje: Počinje

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je, uoči Dana metalurga, putem video veze dao odobrenje za početak puštanja u rad niza metalurških objekata u raznim regionima te zemlje.

19:38

15.7.2024.

18 h

Podeli: