Ona jede 50 banana dnevno

Dijete su često vrlo naporne i ne vode željenom cilju. Međutim, ova Australijanka ima svoju dijetu, a i cilj je ispunila. Izgleda savršeno.

Život

Izvor: B92

Subota, 12.04.2014.

18:15

Default images

Za savršenu liniju njoj su dovoljne samo banane. Tvrdi da ih pojede i više od 50 dnevno, piše News.com.au.

Poznata kao Freelee Banana Girl na društvenim mrežama i Jutjubu, ona se zalaže za hranu sa niskim masnoćama, sirovu vegeterijansku ishranu i sve ono što vam se čini da nikada ne bi moglo biti način vaše ishrane.

Ona dnevno konzumira 2.000 do 5.000 kalorija. Do 16 sati ona pojede sirovu hranu, dakle bez kuvanja i grejanja, koju sigurno ne bi pojeli ni za celu nedelju.

Primera radi, između ostalog, ona pojede i 1,4 kilograma marelica ili 20 banana.

Nakon 16 sati Banana Girl jede kuvani obrok. Međutim, to je opet termički obrađeno voće ili povrće.

Nakon što je patila od anoreksije i bulimije, Freelee tvrdi da se izlečila, a onda se posvetila vegetarijanskoj i sirovoj ishrani, rešila se akni, hroničnog umora, problema sa štitnom žlezdom i lošom ishranom.

Ono što je interesantno je to da ova devojka ponekad dnevno pojede oko 50 banana. Takođe, tvrdi da joj je ovakva ishrana pomogla da smrša i da živi zdravo. Ukoliko se odlučite na ovakvo nešto, nemojte zaboraviti da vežbate. To i ona čini redovno...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: