Život

Nedelja, 10.11.2013.

21:15

Ovo sigurno niste znali o penisu

I fetusi imaju erekcije. Svaki penis je prvo bio klitoris. Veliki testisi znače i veliku prevaru. Penis se može slomiti.

Izvor: hot.net.hr

Default images

Svaki penis je bio klitoris

Svaki penis u stomaku naraste iz klitorisa nakon što seksualni hormoni počnu da deluju i odrede pol.

Fetusi imaju erekcije

Ovo su potvrdili snimci ultrazvuka. Toliko novorođene muške dece svet pozdravljaju erekcijom da je seksolog Vilijam Masters, 0postavio izazov koji je uključivao pokušaj rezanja pupčane vrpce pre nastanka erekcije.

Veliki testisi - velika prevara

Sudeći prema rezultatima jednog istraživanja, muškarci s velikim testisima češće se odlučuju za varanje svojih partnerki.

Penis se može slomiti

Ovo se najčešće događa prilikom agresivnog polnog odnosa. Iznenađujuće, drugi po redu uzrok je pad muškarca s kreveta dok ima erekciju.

Panika zbog masturbacije afirmisala obrezivanje

Tokom devetnaestog veka srednjim staležom provukla se histerija zbog masturbacije pa se verovalo da obrezivanje sprečava ovo "nepodobno" ponašanje.

Efekat Lorene Bobit

Kada je Lorena Bobit odsekla penis svom suprugu, to se pokazalo kao svetski fenomen. Širom sveta žene su pohrlile da učine isto, dok je epicentar ovakvog ponašanja bio na Tajlandu. Do kraja veka policiji je prijavljeno više od sto slučajeva, a veruje se da ih je bilo i više samo su žrtve ovu sramotu želele da zadrže za sebe.

Najveći penis na svetu

Najveći penis ikada izmeren bio je 34.29 centimetara dug i 15.87 centimetara u obimu. Poređenja radi, prosečna vagina je duboka 7.5 do 10.16 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: