Život

Utorak, 27.02.2024.

11:25

Poznati reper ponovo optužen za zlostavljanje

Paf Didi ponovo je optužen za seksualno zlostavljanje, ovogg puta od strane producenta ploča koji je radio sa njim.

Izvor: B92

Poznati reper ponovo optužen za zlostavljanje
Foto: EPA/PAUL BUCK

Naime, do 26. februara, protiv Didija su bile podignute četiri različite tužbe za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje, silovanje i više različitih tužbi protiv njega. Sada je tužbu podigao i peti tužila, navode strani mediji.

U pitanju je Rodni Džons, poznatiji kao Lil Rod. I on je optužio Paf Didija zbog seksualnog napada i uznemiravanja, za koje tvrdi da se dešavalo od septembra 2022. do novembra 2023. godine.

Prema sudskim dokumentima u koje je imao uvid People, Rodni Džons je "bio je svedok, iskusio je i izdržao mnoge stvari koje su prevazišle njegovu ulogu producenta na albumu Love".

U tužbi se navod sledeće:

"Za vreme svog života sa gospodinom Kombsom, gospodin Džons je bio žrtva stalnog neželjenog i neovlašćenog pipanja i dodirivanja njegovog anusa od strane gospodina Kombsa."

Rodni je izjavio da mu je bilo neprijatno kada je Didi "šetao okolo go i tuširao se u kabini od providnog stakla", dok su njih dvojica živeli zajedno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: