Slavna teniserka se udaje za svog velikog fana: "Osvojio me" FOTO

Bivša osvajačica Rolan Garosa i Vimbldona Garbinje Mugurusa verila se sa svojim obožavaocem koji joj je pre dve godine prišao tražeći selfi u Njujorku tokom US Opena.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2023.

21:55

Slavna teniserka se udaje za svog velikog fana:
Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

Strani mediji pišu da se slučajni susret sa sadašnjim verenikom Arturom Borgesom dogodio u Central Parku 2021. godine. Teniserka je sad na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa opisom: "Osvojio si me na prvi pozdrav."

"Moj hotel je bio blizu Central Parka i bilo mi je dosadno, pa sam odlučila da odem u šetnju. Izađem i naletim na njega na ulici. On se okrene i kaže: 'Srećno na US Openu'. Odmah sam pomislila da je jako zgodan", prisetila se Muguruza. Nakon tog slučajnog susreta nastavili su da se viđaju, sve je završilo vezom, a ove godine i veridbom.

"Kad me zaprosio, počela sam da plačem. Nisam znala kako da reagujem. Rekla sam 'da' u suzama, bilo je vrlo romantično", ispričala je teniserka koja se sportom bavi od treće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: