Otkriveno kako je Tina Tarner provela svoje poslednje dane u Švajcarskoj

Tina Turner je svoje poslednje mesece provela na časovima joge u parku, kupujući italijansku dizajnersku odeću i gurmansku hranu i vozeći se svojim Porsche Caienne-om po svom selu na jezeru, gde je bila poznata kao "skromna“ i "prijateljski nastrojena“.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2023.

21:12

Otkriveno kako je Tina Tarner provela svoje poslednje dane u Švajcarskoj
Foto: Profimedia

Muzička legenda Tina Tarner provela je svoje poslednje dane lutajući po živopisnom selu pored jezera u Švajcarskoj koje je nazivala domom.

Pevačica nehajno bi šetala ulicama Kusnahta kupujući dizajnersku odeću i gurmansku hranu.

Ponekad bi sedela na stolici u lokalnom parku, zureći preko Cirihškog jezera u snegom prekrivene planine koje obeležavaju ovu alpsku naciju.

I uprkos tome što je imala ličnog batlera i kompletno osoblje, zvezda bi se sama vozila po uskim trakama u svom Porsche Caienne-u.

Danas 83-godišnju ikonu zabave njeni komšije pamte kao "skromnu“, "prijateljski naklonjenu“ i "ljubaznu“. Mesar Beni Lang rekao je za DailiMail.com:

"Tina Tarner bi ponekad dolazila u grad da obavi kupovinu. Imala je batlera, ali je volela da ide sama, sa svojim mužem Ervinom. Naročito im se dopadala gurmanska kuća Moreira. To je najbolje mesto u okolini za kupovinu dimljenog lososa i belih tartufa. To su tamo kupili.

"Ona bi rekla „Gruezi“, kako mi kažemo "zdravo“ na švajcarsko-nemačkom, ljudima koji šetaju svoje pse. Bila je veoma druželjubiva.'

Turner je takođe posećivala prodavnicu dizajnerske odeće Laredo. Prodavačica Arzu Oezoguz je rekla: "Gospođa Tarner bi ušla u radnju. Bila je veoma skromna. Ušla bi sa svojim mužem Ervinom. Ona nije bila uobražena. Rekla bih joj: 'Zdravo, gospođo Turner', a ona bi mi uzvratila 'zdravo'.

"Vole cipele. Ovde imamo veoma lepe cipele, napravljene od strane italijanskih dizajnera. Koštaju oko 1.000 švajcarskih franaka", govorila je prodavačica, pa dodala:

"Drugi put bih je videla kako se vozi po selu u svom Porsche Caienne-u. Bila je vrlo ljubazna dama.'

Druga stanovnica, koja je želela da je oslovimo samo kao Karmen, rekla je:

"Videla bih Tinu Tarner kako šeta ulicom sa svojim mužem. Izgledali su veoma opušteno i srećno zajedno.“

Kratka vožnja od švajcarske finansijske prestonice Ciriha, Kusnacht je dom mnogih bogatih iseljenika.

Engleski se široko govori u prodavnicama i restoranima visoke klase koji obeležavaju ovo drevno selo.

Jedan stanovnik je rekao: "Ovde bogati ljudi žive svoj život u miru. "Ostavljamo ih na miru i puštamo ih da budu ono što žele, zato dolaze da žive ovde", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: