Dejvid Bekam objasnio zašto ćerku ljubi u usta: "Veoma sam nežan"

Ljubljenje deteta u usta potencijalno može dovesti do karijesa, izazvati alergijske reakcije i dovesti do toga da dete ne razume koncept ličnih granica.

Život

Izvor: B92

Subota, 27.05.2023.

12:59

Dejvid Bekam objasnio zašto ćerku ljubi u usta:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

 

Uprkos potencijalnim rizicima, poznate ličnosti kao što je Dejvid Bekam uporno dele slike na kojima ljube svoju decu u usta. Iako su kritikovani zbog ove prakse, mnogi roditelji je vide kao bezopasan način izražavanja ljubavi.

"Veoma sam nežan prema deci. Tako smo Viktorija i ja vaspitani, i takvi smo sa svojom decom. Želimo da pokažemo našoj deci ljubav i, znate, veoma smo vezani za njih", rekao je penzionisani fudbaler.

11-godišnja Harper nije jedino dete koje Bekam ljubi u usta.

"Kritikovan sam što sam ljubio svoju ćerku u usta. Ljubim svu svoju decu u usta. Možda ne Bruklin jer on ima 18 godina, možda će mu to biti malo čudno", dodao je.

Bekam je postao otac sa 23 godine. Uprkos uspešnoj karijeri i zahtevnom rasporedu, uvek nađe vremena za porodicu i to mu je prioritet.

"Mislim da sa decom brže sazrevaš. Život se vrti oko dece. Mislim da to učiš kao otac - postaješ manje važan, a sve se vrti oko tvoje dece", objašnjava on.

Prema Bekamovim rečima, nijedno od njegovo četvoro dece nije izrazilo želju da krene njegovim stopama i on u potpunosti podržava njihov izbor.

"Nijedno od moje dece trenutno ne želi da bude fudbaler. To je u redu, ne želim nikoga da teram ni na šta. Važno je da deci pokažemo ljubav, podršku, ohrabrenje. Uvek smo podržavali našu decu u svemu što žele ," on tvrdi.

Bez obzira na to, psiholozi upozoravaju da ljubljenje deteta u usne može zbuniti decu i čak ih podstaći da se ponašaju slično sa drugim odraslima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: