Ben Aflek priznao: "Ili da pijem ili da se ubijem"

Ben Aflek se nije ustezao kada je u pitanju opis iskustva u radu na DC ostvarenju "Liga pravde".

Život

Izvor: Milana Petkoviæ

Petak, 17.03.2023.

08:55

Ben Aflek priznao:
Foto: Profimedia

Priznao je za strane medije da je celo snimanje bilo "najgore iskustvo ikada u poslu koji je pun nekih usr*nih iskustava".

Produkcija "Lige pravde" je bila slavno problematična, prvo izlaskom Snajdera iz projekta nakon porodične tragedije. Snajdera je zamenio Džos Vedon, a Vedonova konkurentna vizija rezultirala je nepovezanim filmom koji su kritičari i fanovi okarakterisali najgore moguće.

Aflek je priznao da ga je snimanje u Londonu, nakon što je Vedon došao, nateralo da pije previše. Rekao je da ga je iskustvo učinilo nesrećnim.

"To je bilo teško. I počeo sam da pijem previše. Vratio sam se u hotel u Londonu, bilo je ili previše piti ili skočiti kroz prozor. I samo sam pomislio: 'Ovo nije život koji želim. Moja deca nisu ovde. Ja sam jadan'", priznao je Aflek.

Smatrao je da "Liga pravde" nije vredna trudna i da je projekat koji je dočekao svoju propast.

"Došao sam do tačke u kojoj sam smatrao da to kreativno nije zadovoljavajuće. Takođe, umarao sam se i bio iscrpljen. I pomislio sam: 'Ne želim ni na koji način da učestvujem u ovome. I ne želim više da traćim svoj život, kojeg imam ograničenu količinu'", prisetio se glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: