Život

Sreda, 11.01.2023.

18:40

Preminula Tatjana Patic

Tatjana Patic, supermodel koja je bila članica slavne petorke s Naomi Kembel, Sindi Kraford, Lindom Evangelistom i Kristi Turlington preminula je u 57. godini. Vest o smrti potvrdio je njen agent, a još nema detalja o uzroku.

Izvor: vecernji.hr

Preminula Tatjana Patic
Foto: Profimedia, Landmark Media

Tatjana je proglašena jednom od najljepših žena na svetu, a dobila je i titulu najmisterioznijeg modela. Naime iz javnosti je odlučila da se povuče kako bi se posvetila porodičnom životu, te je prezirala dane svoje najveće slave. Ipak, manekenstvom se bavila sve do 2019. godine, kada je prošetala pistom za brend Etro u Milanu.

"Nikada nisam prodala svoju dušu", kazala je u intervjuu 2020.

Tatjana Patic bila je tajanstveni model 90-ih, svoju karijeru brzo je okončala: "Nisam prodala dušu"

Tatjana je inače rođena Nemačkoj, a odrastala je u Švedskoj. Manekenstvom je počela da se bavi kada je imala 17 godina. Bila je na naslovnicama više od 200 najprestižnijih časopisa. Mnogi će je se setiti i iz spota Džordža Majkla za pesmu "Freedom".

Manekenka je bila i braku s preduzetnikom Džejsonom Džonsonom od 2009. do 2009. godine. Ima sima Džonaha, koji nosi njeno prezime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: