Olena Zelenska o prozivkama zbog Voga: "Koristim svaku priliku..."

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska progovorila je nakon što su ona i njen suprug Voladimir Zelenski pozirali za modni časopis Vog, izazivajući kritike mnogih na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2022.

15:43

Olena Zelenska o prozivkama zbog Voga:
Foto:EPA/ SAUL LOEB / POOL

"Koristim svaku priliku da pričam o Ukrajini. Ovo je bila velika prilika. Milioni čitaju Vog i moja je dužnost bila da razgovaram direktno sa njima. Nisam navikla na pažnju. Svi se borimo i to je naš posao. I ja moram da radim i taj posao“, rekla je Olena u intervjuu za Bi-Bi-Si.

Ona je dodala da Ukrajinci nastoje da žive normalno u delovima zemlje koji su slobodni od ruskih trupa.

"Čak i vojnici govore svojim prijateljima da odu na kafu, pogledaju film, uživaju u miru koji imaju. Mi smo prvi ovde koji će vam dati taj mir. Kijev je miran grad, moramo da nastavimo da radimo čak i pod raketnim napadima. Nema života bez razvoja, moramo da nastavimo", dodala je ona.

Podsećanja radi, Olena Zelenska se našla na naslovnoj strani najnovijeg izdanja Vogua, a ona i njen suprug Vladimir Zelenski pozirali su za nekoliko fotografija u časopisu.

U intervjuu su govorili o sebi, svom braku i ratu u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: