"Bojim se da ne dobije PTSP" - supruga Aleka Boldvina zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje

Supruga Aleka Boldvina (63), Hilarija Boldvin (37) boji se da glumac ne razvije PTSP nakon što je slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins .

Život

Izvor: B92

Nedelja, 31.10.2021.

11:16

Foto: Profimedia

"Volim te i tu sam", napisala je Hilarija u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

Ranije u subotu Hilarija je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima. Bio je to prvi put nakon fatalne nesreće da su Boldvinovi razgovarali s novinarima.

Hilarija je tada odvezla svoju porodicu u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga.

"Dovela sam ga ovde jer moramo da oplakujemo smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam da ograničim PTSP", izjavila je Hilarija.

"Pogledate šta se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine", dodala je.

Otkrila je da se njen suprug oseća "užasno" i da su "pokušavali da nađu mirno mesto" kako bi ona mogla da se brine za njega.

"Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: