Zvezda serije "Mythbusters" optužen za silovanje sestre dok su oboje bili deca

Bivši voditelj emisije "MythBusters" Adam Savedž optužen je za seksualno zlostavljanje, a ta optužba potiče od njegove rođene sestre.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

09:30

Zvezda serije
Foto: Getty Images, Dave Mangels / Staff

U predmetu podnetom u utorak Vrhovnom sudu u Vestčesteru, Miranda Pakijana kaže da je "seksualno zlostavljana kao dete od strane brata." U dokumentima se navodi da je od 1976. do 1979. godine, kada su živeli zajedno u Njujorku, Savedž, koji sada ima 52 godine, "više puta silovao Mirandu Pakijanu i primoravao je na oralni seks, zajedno sa drugim oblici seksualnog zlostavljanja".

U to vreme Pakijana je imala 7 do 10 godina, a Savedž 9 - 12, navodi se u dokumentima, prenosi "USA Today". U tužbi se navodi da je Pakijana bila "užasnuta i istraumirana" zlostavljanjem i da želi da se "oporavi od emocionalne i fizičke patnje koju je pretrpela".

U izjavi koju je advokat Endru Bretler dostavio "USA Today" , Savedž je negirao optužbe.

"Nadam se da će moja sestra dobiti pomoć koja joj je potrebna da pronađe mir, ali ovome mora doći kraj. Dugi niz godina ona je nemilosrdno i lažno napadala mene i ostale članove moje porodice", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: