Biković želi da Novak glumi Teslu u projektu koji košta 2 miliona evra

Glumac Miloš Biković u poslednje vreme razvija nekoliko poslovnih poduhvata.

Život

Izvor: B92, Blic

Petak, 12.06.2020.

10:02

Default images

Ne samo da otvara studio za animaciju u saradnji sa italijanskim kolegom, producentom Andreom Lervolinom, nego je najavio čak sedam velikih projekata koji će se realizovati u ovom studiju.

Biković je nedavno razgovarao sa Novakom Đokovićem o snimanju novog filma o Nikoli Tesli i u ponudio mu je glavnu ulogu.

Izvor blizak Bikoviću naveo je da je glumac razmatrao slavnog tenisera za ulogu, jer Novak i Tesla fizički podsećaju jedan na drugog, piše Blic.

Đoković nikada nije krio da se divi srpskom naučniku, i svestan je značaja koji je Tesla ostavio u svetu u kom danas živimo.

Ne samo da se Novak divi ovom geniju, nego podržava i njegovu životnu filozofiju, jer kako je jednom prilikom naveo, "Tesla je razumeo važnost u imanju čistog uma, biti tih, smiren, težiti tome da budete spokojni i kako se on u potpunosti pronalazi u tome".

Miloš Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o saradnji na projektu "Tesla" sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom i u planu su film i serija o Nikoli Tesli, u koje Rusi ulažu preko 2 miliona evra.

"Da nas svet pamti kao zemlju koja je dala najvećeg, možda i prvog IT stručnjaka na svetu", rekao je svojevremeno Biković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: