Pevač se izvinio supruzi zbog druge žene: "Previše sam popio te noći" FOTO

Pevač Džastin Timberlejk izvinio se supruzi glumici Džesiki Bil nakon što su ga paparaci uhvatili s drugom ženom.

Život

Izvor: B92, DailyMail

Četvrtak, 05.12.2019.

13:15

Pevač se izvinio supruzi zbog druge žene:
Foto: Getty/Larry Busacca

Naime, Džastin je nedavno snimljen kako drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt, pa su se u javnosti pojavile glasine kako pevač vara suprugu.

Zbog takvih priča i nagađanja oglasio se i sam Džastin Timberlejk, koji se u objavi na Instagramu javno izvinio supruzi zbog svog ponašanja:

"Izbegavam tračeve koliko mogu, ali zbog moje porodice osećam potrebu da razjasnim nedavne glasine koje povređuju ljude koje volim", napisao je između ostalog Timberlejk u objavi na Instagramu i dodao:

"Ništa se nije dogodilo između mene i moje partnerke. Previše sam popio te noći i žao mi je što sam se tako ponašao. Trebalo je da budem bolji", istakao je pevač u svojoj emotivnoj objavi.
"Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici što sam ih doveo u neprijatnu situaciju. Fokusiran sam na to da budem što bolji muž i otac", zaključio je.

Timberlejk je jasno želeo da poruči svima da se između njega i glumice Ališe Vejnrajt ništa nije dogodilo.
Foto: Getty/Frazer Harrison
Podsetimo, Džastin je u novembru snimljen kako se drži za ruku s Ališom dok su zajedno pili na balkonu jednog ugostiteljskog objekta u Nju Orleansu, gde sminaju film "Palmer" u kom igraju ljubavnike.

Džastin Timberlejk je od 2012. godine u braku s glumicom Džesikom Bil, s kojom ima četvorogodišnjeg sina Silasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: