Tom Kruz ostao bez uloge, a razlog je krajnje bizaran FOTO/VIDEO

Holivudski glumac Tom Kruz glumio je u dva nastavka filma o Džeku Ričeru, ali po svemu sudeći, njega će u trećem delu da zameni neki drugi glumac. Razlog je veoma bizaran. Naime, jednostavno je odlučeno da je Tom Kruz ipak previše nizak za tu ulogu.

Život

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

13:50

Tom Kruz ostao bez uloge, a razlog je krajnje bizaran FOTO/VIDEO
Tom Kruz / Foto: Getty

"Kruz koliko god da je talentovan i koliko god da sam obožavao da radim sa njim, fizički se ne uklapa u ulogu. Džekova visina je veoma važna komponenta onoga ko on zapravo jeste. Ideja je da se svi malo uznemire čim on uđe u sobu", rekao je Li Čajld, autor knjiga prema kojima su filmovi snimani, prenosi Biznis insajder.

Autor je dodao i da će, umesto ostalih filmova s Kruzom, njegovim fanovima ponuditi seriju u saradnji s Netfliksom ili nekim drugim servisom za gledanje serija.
Tom Kruz / Foto: Getty
Objasnio je da su mu na to ukazali brojni čitatelji, a sve one koji su razočarani ovim potezom pozvao je da predlože dostojnu zamenu.

Tom je inače visok 172 centimetra i poznato je da nije baš zadovoljan svojom visinom pa često nosi cipele s višom petpeticom koje mu dodaju nekoliko centimetara.
Tom Kruz i Nikol Kidman / Foto: Getty
Mediji su često pisali o glumčevoj visini, a čak je njegova bivša supruga Nikol Kidman nakon razvoda izjavila: "Sada konačno mogu da nosim štikle".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: