Srpski penzioner u koferu krio 78 ulja na platnu

Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla”“ sprečili pokušaj jednog putnika da u Srbiju unese 78 neprijavljenih ulja na platnu, saopštila je Uprava carina.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

19:25

Default images

Srpski državljanin, koji je oko vrata nosio oznaku da je invalid, doputovao je u Beograd iz Punta Kane (Dominikanska Republika) letom preko Minhena.

Radi se o starijem, penzionisanom gospodinu, koji je putovao sam i po preuzimanju prtljaga se uputio ka zelenom kontrolnom prolazu predviđenom za putnike koji nemaju ništa da prijave za carinjenje.

Carinici su ipak odlučili da izvrše detaljnu kontrolu njegovog prtljaga i tada su među ličim stvarima pronašli ulja na platnu koja je spakovao u kofer.

Ovo je drugi slučaj u nekoliko dana da su carinici otkrili neprijavljen "prtljag".

Naime, nedavno su u izgubljenom prtljagu jednog putnika pronašli flašu sa tradicionalnim kineskim pićem u kome se nalaze zmija, škorpija i biljno korenje.

Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: