Petak, 12.12.2014.

12:55

Džulija Roberts - prvi put bez šminke i osmeha

Američka glumica Džulija Roberts izabrana je za novo zaštitno lice francuske kuće visoke mode "Živanši", prenose danas mediji u Parizu.

Izvor: Izvor: B92, Beta

Default images

Umetnički direktor kuće "Živanši" Rikardo Tiski izjavio je da je izabrao četrdesetsedmogodišnju glumicu jer predstavlja "oličenje snažne žene". Njegov jedini uslov, koji je postavio slavnoj zvezdi, bio je to da je slika bez šminke i njenog zaštitnog znaka - širokog osmeha.

Džulija Roberts, koja je ranije bila zaštitno lice parfema "Lankom", viđena je često kako nosi "Živanšijeve" kreacije.

"Ona nije prisutna na društvenim mrežama interneta, jer je prava zvezda. Retko se pojavljuje u medijima, osim na ceremonijama dodela nekih nagrada ili na promocijama filmova. Ona je istinska zvezda o kojoj ne znamo mnogo", rekao je Tiski. Prema njegovim rečima, Džulija Roberts je glumica koja ne voli da bude na naslovnim stranama časopisa, ali je i dalje jedna od najpoznatijih američkih glumica.

Džulija Roberts će biti zaštitino lice revije za sezonu jesen-zima 2014/2015.

Svetsku slavu je stekla 1990. godine zahvaljujući glavnoj ulozi u drami "Zgodna žena", a kasnije i u ulogama u romantičnim komedijama. Njeni najpoznatiji filmovi su "Venčanje moj najboljeg druga", "Ja u ljubav verujem" i "Odbegla mlada".

Za ulogu u filmu "Erin Brokovič" iz 2000. godine, dobila je Zlatni Globus, nagradu BAFTA i Oskara za najbolju glavnu glumicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: