Novi snimak kontroverzne reperke: Pokazala znak đavola? VIDEO

Potez reperke Ajs Spajs tokom spektakularnog finala "Superbola" izazvao je buru javnosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2024.

14:32

Novi snimak kontroverzne reperke: Pokazala znak đavola? VIDEO
Foto: Profimedia

Na tribinama je sedela rame uz rame sa velikim svetskim zvezdama kao što su Ešli Avinjon, Tejlor Svift i Blejk Lajvli, ali njen izgled privukao veliku pažnju javnosti.

Međutim, Ajs nije bila zapažena samo zbog svog upečatljivog izgleda, već je izazvala posebnu pometnju kada je podigla ruke i pokazala znak đavola, pa se nakon toga uhvatila za krst oko vrata. Taj potez je napravio haos na društvenim mrežama i komentari ne prestaju da se nižu.

Njeno kontroverzno ponašanje izazvalo je dodatne rasprave o njenom uticaju na mlade generacije. Odmah su se pojavili brojni komentari na društvenim mrežama, izražavajući šok i neodobravanje prema ponašanju reperke.

"Ovo je strašno, izgleda kao đavo", glasio je samo jedan od komentara, a mnogi su rekli da je ovo i jeste satanistički skup. Podsetimo, Ajs Spajs je rođena prvog januara 2000. godine. Odrasla je sa ocem reperom, dok je majka radila kao prodavac automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: