Preminuo poznati američki glumac: Oglasio se njegov sin

TV zvezda Džek Hogan, poznat po ulozi u preko stotinu epizoda serije Combat!, preminuo je u 94. godini. Američki glumac je preminuo prirodnom smrću u svom domu u Vašingtonu, prenose svetski mediji.

Izvor: The Sun

Ponedeljak, 11.12.2023.

10:02

Preminuo poznati američki glumac: Oglasio se njegov sin

Hoganov sin potvrdio je tragične vesti za Variety nakon što je TV legenda umrla prošle nedelje. Pored njegove uloge PFC Vilijama G. Kirbija u svih pet sezona serije iz 1960-ih Combat! - glumio je u drugim hit emisijama i filmovima. Pojavio se i u Magnum P.I i The A-Team. Takođe je glumio u Lawman, Adam-12, Sierra i Hawaii Five-O.

Glumac, rođen kao Ričard Benson, dobio je pilotsku dozvolu i pridružio se američkom vazduhoplovstvu pre nego što je debitovao na televiziji. Hogan je takođe služio četiri godine u Japanu tokom Korejskog rata. A glumac je radio kao spasilac u hotelu na Beverli Hilsu pre nego što je se probio i dobio svoju šansu 1956.

TV legenda je živela i umrla u svojoj kući na ostrvu Bejnbridž, blizu obale Sijetla u Vašingtonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: