Nataša je spustila majicu u crkvi i zapanjila ceo Balkan FOTO

Blogerka Nataša Kovačević neretko promoviše sadržaj o dojenju u javnosti, a upravo tim povodom je osvanuo tvit u kom je dobila poprilično uvredljive komentare.

Izvor: B92

Petak, 08.12.2023.

14:18

Default images

Nataša je svojevremeno objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako doji dete u crkvi.

"Joj ženo božija vrati se u svoje pleme, koga ti i za šta prozivaš uopšte, sa ovim dojenjem ovolikim deljenjem intime morala bi da ućutiš svima i za sve vremena", glasio je tekst tvita. U komentarima ispod mnogi su se složili, ali je bilo tu i ljudi koji su branili Natašin slobodni stav, te ima podeljenih mišljenja.

"Je l ona to u crkvi doji dete?", "Ali svaka čast na izbačenoj s*si u crkvi. Kakav tihi bunt", "Ovo drugo jes degutantno malo, ali ne vidim problem na prvoj", "Najprirodnija stvar na svetu, dojenje. Koliko puritanaca i voajera, a istina, lepa žena", "Koliko sam skapirala žena je influenser i promoter dojenja, jel ste očekivali da će da gurne detetu flašicu u usta, ne znam šta vas ovde konkretno vređa i uznemirava, niti na koji način ona remeti javni red i mir dojenjem u javnosti koje nije ilegalna radnja", samo su neki od brojnih komentara. "Interesantno je da pop nije imao ništa protiv da dojim pred svima. Bog mi ih je dao, njemu sam došla da se molim da ih čuva. Majčina je ljubav najbliža božijoj. Bezuslovna. Moje dete ne mora biti doktor ili pilot da bih ga volela više od svega na svetu. Ne mora biti strejt, ne mora da navija za moj omiljeni klub, ne mora da sluša muziku za koju ja mislim da je kul. Sve što sam sebi na teret stavila da mora je da bude srećan. I ako ne bude - ja ću ga i tada voleti najviše na svetu. Više od očiju. Više od majke. Više od Boga. Dobro je jedini put do Boga. I najsnažnije sila na svetu. I u ova rđava vremena, borba za prevlast dobra obaveza je svakog časnog čoveka", napisala je ona ispod slike na kojoj doji dete u crkvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: