Glumcu kultnog filma "Sam u kući" dijagnostifikovan rak

Zvezdi kultnog filma "Sam u kući" dijagnostikovan je rak krajem oktobra, a sada se sve saznalo.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2023.

13:01

Glumcu kultnog filma
Foto: Profimedia

Tumor se pojavio na dnu usta i počeo je da se širi na zube. Za danas je zakazana operacija koja će trajati 10 sati i kojom će biti otklonjen deo vilice.

Glumac Ken Hadson Kembel biće zatim podvrgnut rekostruktivnoj operaciji kao i hemioterapiji i zračenju. Prognozira se da će oporavak trajati šest meseci. Na stranici GoFundMe pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za svoju borbu protiv kancera.

Kembel je glumio Deda Mraza u kultnom filmu "Sam u kući", a igrao je i u čuvenim filmovima "Groundhog Day" i "Armageddon".

Glumac je nažalost u januaru 2022. nakon pandemije ostao bez zdravstvenog osiguranja koje je primao preko SAG-AFTRA sindikata, pa je zbog toga pokrenuta humanitarna akcija jer su troškovi veliki. Za sada je uplaćeno 58 hiljada dolara od potrebnih 100.000 dolara, piše TMZ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: