Josipa Lisac prokomentarisala koncerte Aleksandre Prijović: "Reči tu zvuče glupo..."

Koncerti Aleksandre Prijović izazivaju veliku pažnju, ne samo publike koja je obasipa komplimentima, već i javnih ličnosti koje joj u velikoj meri pružaju podršku.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2023.

08:26

Josipa Lisac prokomentarisala koncerte Aleksandre Prijović:
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Posebno interesovanje su izazvali Prijini nastupi u Zagrebu, čak i pre nego što su održani.

Činjenica da je uspela da rasproda čak pet koncerata dočekana je kao senzacija. Bilo je izjava poznatih osoba kako "nikad nisu čuli nijednu pesmu Aleksandre Prijović", ali su mnogi stali u njenu odbranu.

Sada je koncerte Aleksandre Prijović prokomentarisala i Josipa Lisac.

"Zašto ne bismo imali svoj izbor?", odgovorila je na pitanje novinara o "gostovanjima cajki u Hrvatskoj.

"I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći", naglasila je muzička diva, pa nastavila u svom stilu:

"Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno", izjavila je.

"Da li pravde ima? Ne znam. Ali ako si ti spreman za koncert i možeš da ga rasprodaš, fenomenalno! Tu nema reči", objasnila je Josipa. "Reči tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža (sa koncerta), to pokazuje sve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: