Skandal se ne smiruje: Ponovo se oglasio navodni ljubavnik španske kraljice FOTO

Ne smiruje se skandal na španskom dvoru nakon objavljivanja knjige "Letizia y Yo" koja donosi tvrdnje bivšeg zeta kraljice Leticije Haimea Del Burgoa da je ona sa njim varala supruga.

Izvor: Žena.Blic.rs

Četvrtak, 07.12.2023.

08:18

Skandal se ne smiruje: Ponovo se oglasio navodni ljubavnik španske kraljice FOTO

Prema rečima ovog muškarca, ta romansa desila se pre njegovog venčanja sa Leticijinom sestrom Telmom Ortiz, a nastavila se i nakon kraljevskog venčanja 2004. Afera je podigla veliku buru, a on se ponovo oglasio.

Zet kraljice Leticije u svojoj prvoj objavi na društvenim mrežama nakon što je izbio skandal, napisao je sledeće: "Ne menjam ni zarez u svojim izbrisanim objavama.

"Cenim poruke onih koji su shvatili da sam imao svoje razloge. Ne zameram onima koji su mi pretili ubistvom. Ne osećam se ponosno. Ali istina je takva kakva jeste. Priznajem samo jednog kralja na nebu i njegovo ime je Isus iz Nazareta. On će mi suditi". Poruku je objavio i na engleskom i na španskom jeziku. Haime Del Burgo koji živi u Ujedinjenom kraljevstvu, objavio je prošlog vikenda na X mreži selfi kraljice Leticije koji mu je, kako je on rekao, ona poslala dok je bila trudna. Na toj slici Leticija nosi maramu, koju joj je navodno bivši zet poklonio.

"Ljubavi. Nosim tvoju maramu. Kao da te osećam pored sebe. Brini se za mene. Štiti me. Brojim sate do ponovnog viđenja. Volim te. Odlazi odatle. Tvoja", tako glasi navodna poruka koju je španska kraljica poslala Burgou.

Haime je ispričao da je 2002. nosio verenički prsten u džepu kada je odlazio na sastanak sa Leticijom u hotelu Ritz u Madridu - rekla mu je tada da se zaljubila u budućeg kralja Španije. Prema njegovim rečima, on se kasnije sprijateljio sa Felipeom Vi, a kraljica ga je zamolila da im bude svedok na venčanju.

Haime Del Burgo koji je otac dvoje dece, oženio se Telmom Ortiz 2012. Rastali su se 2014. a zvanično razveli 2016. godine.

Španski dvor je za Daily mail izjavio da neće komentarisati ovu aferu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: