Čuveni pevač se pojavio na crvenom tepihu u mini-suknji i ogromnim štiklama

Sem Smit bio je među brojnim poznatim zvanicama na dodeli modnih nagrada The Fashion Awards u Londonu.

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2023.

09:17

Čuveni pevač se pojavio na crvenom tepihu u mini-suknji i ogromnim štiklama
Foto: Profimedia

Na crvenom tepuhu u Londonu pojavio se u miniću i na ogromnim štiklama. To izdanje bilo je uvod u drugi stajling, raskošnu toaletu koju bi rado nosile mnoge svetske dive. Na dodeli britanskog modnog Oskara njemu je uručena nagrada za kulturnog inovatora.

Pevač Sem Smit, koji svojim nastupima pokreće brojne kontroverze, nosio je na crvenom tepihu komplet u klasičnoj crnoji boji i kratke čizme sa džombastom štiklom. Glamurozna haljina je bila njegov drugi modni odabir za dodelu izuzetno prestižnih nagrada.

Na dodeli The Fashion Awards u Londonu bio je ogroman broj svetskih zvezda, od Kejt Mos, En Hatavej, Džilijan Anderson do Pamele Anderson.

Sem Smit je prethodnih meseci često na meti kritika. Njegov nastup na 65. dodeli Gremija u februaru ove godine bio je jedan od najviše kritikovanih sa ove ceremonije. Šta je to bilo toliko sporno?

Teksaški senator Ted Kruz oštro je kritikovao nastup nakon što su Smit i Kim Petras izašli na binu u Los Anđelesu kako bi izveli svoj singl "Unholy". Ostali kritičari su performans ocenili sledećim rečima: "Ovaj video-snimak pogađa sve ključne točke, od Sema Smita i neobičnog stava o kulturološkoj prikladnosti, do obožavanja đavola i umanjivanja važnosti religije".

Sem Smit, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba, i Kim Petras ušli su u istoriji Gremija pobedivši u kategoriji najboljeg pop dueta kao prvi nebinarni umetnik i transrodna žena u istoriji ove manifestacije. Potpredsednik komunikacija i talenta u GLAAD-u Entoni Alen Ramos napomenuo je da je izuzetno važno to što Gremi podržava LGBT populaciju i kvir kulturu.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: