Poznata pevačica priznala da joj se sviđaju žene i da je muškarci ne privlače

Bili Ajliš, pevačica i kantautorka, u subotu u velikom intervjuu za "Varajeti" (Variety), pod sloganom "Power of Women", otkrila je da je privlače žene.

Izvor: Žena.Blic.rs

Utorak, 05.12.2023.

08:37

Poznata pevačica priznala da joj se sviđaju žene i da je muškarci ne privlače
Foto: Profimedia

Višestruka dobitnica Gremija, koja već nekoliko godina sarađuje sa bratom Finijasom, pojavila se na događaju "Hitmakers" koji organizuje magazin "Varajeti" i na crvenom tepihu je rekla da nije želela da otkrije svoje seksualne preferencije u razgovoru sa novinarima, ali da se desilo šta se desilo.

"Nisam želela. Opet, sa druge strane, zar nije bilo očigledno? Mislila sam da ljudi već to znaju. Iskreno, ne verujem da nisu znali. Ne pričam o nekim stvarima, ali kad sam videla vaš članak, rekla sam – u redu, to je kul. U svakom slučaju, ja sam za devojke", rekla je Bili Ajliš novinarki magazina "Varajeti".

U novembarskom profilu Bili Ajliš je otvoreno pričala o svojoj privrženosti ženama.

"Dugo sam mislila da nemam ništa zajedničko sa devojkama i da ne mogu da se poistovetim sa njima. Toliko ih volim. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Zaista me privlače. Ceo život sam imala važne odnose sa ženama u mom životu. Prijateljicama, majkom, rođakama... Iako me žene privlače, opet, malo ih se plašim jer su lepe", rekla je Bili Ajliš.

Dobila je nagradu za najbolju muziku u filmu za pesmu "What Was I Made For" koja sa pojavljuje u ostvarenju Grete Gervig "Barbi".

Bili Ajliš iza sebe ima dva studijska albuma i numere za blokbastere "Barbi" i "Džejms Bond".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: