Amerikanac oduševljen Beogradom: "Ako odem u raj, tamo će me dočekati anđeli, srpske devojke" VIDEO

Amerikanac Aron Palasios oduševio je Srbe kada je kao kreator istorijskog sadržaja na ovoj mreži rekao da je zaljubljen u srpsku istoriju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2023.

15:24

Amerikanac oduševljen Beogradom:
Foto: Mazur Travel/Shutterstock

Pričajući o njoj i Srbima kao hrabrim ljudima, ali i o Srpkinjama kao najlepšim ženama, pre nekoliko meseci obećao je da će posetiti Beograd, što je sada i uradio. A prve impresije su, kaže, baš onakve kakvima se i nadao.

Baveći se istorijom raznih zemalja širom sveta, ovaj momak iz Filadelfije je nakon otkrivanja srpske istorije shvatio da je oduševljen srpskim mentalitetom i hrabrošću, što ga je navelo da spakuje kofere i dođe u Srbiju. A kada je došao, samo nakon 24 h boravka u našem glavnom gradu, znao je mu je ovo putovanje bilo i više nego potrebno!
@aaronpalaciosrebel My first impressions of Belgrade. I have only been here for A bit over 24 hours and i Love it. Thank you @Рале Србија and @🦅⚜️🇷🇸🇲🇪pavle🇲🇪🇷🇸⚜️🦅 for the company! #belgrade #belgradeserbia #history #srbijatiktok #balkantiktok ♬ The Perfect Girl (Instrumental) - The Freefall & Undoing
Zato je brže-bolje morao na TikToku da podeli svoje utiske o Beogradu, Srbima i svemu onome što je za kratko vreme video i doživeo.

"Stigao sam u Beograd i želim sa vama da podelim prve impresije oko ovog grada. Počeću sa ljudima. Prvo što sam primetio jeste da su ljudi ovde baš visoki. Posebno devojke, koje hodaju okolo kao neke ponosne kule, i kad to kažem to je veliki kompliment", rekao je on, te šetajući Kalemegdanom objasnio da je takođe zadivljen arhitekturom u Beogradu.

Rakija i ćevapi za dobrodošlicu

A onda je objasnio i šta je to što je prvo probao čim je stigao u Srbiju.

"Moram da napomenem da je juče kada sam stigao ovde bilo baš hladno, pa sam zato sinoć imao i svoje prvo ispijanje rakije. Znači, ta čašica rakije je momentalno ugrejala celo moje telo. Pa se tako nisam zaustavio na jednoj čašici već sam popio pet, ali sam se dobro zagrejao. Pored rakije, probao sam i ćevape, bili su baš ukusni i odlični, probaću ih danas još", ispričao je on kroz osmeh u svom video-snimku pa priznao da je dolazak u Srbiju bio planiran za početak sledeće godine, ali da nije zažalio što je došao ranije.

Situaciju iz Knez Mihailove pamtiće zauvek

Kao i svaki stranac i Aron je sledećeg dana završio u kafani, gde je priznao da su mu i tamo Srbi pokazali koliko su druželjubivi. A jednu situaciju nakon kafane, u Knez Mihailovoj, kaže, nikada neće zaboraviti.
@aaronpalaciosrebel My first time hoing to a Kafana. I ended up home at 800 mornjng haha. The people of serbia are very friendly. #history #srbija #kafana #belgrade #belgradeserbia #srbijatiktok #balkantiktok ♬ Solas X Interstellar - Gabriel Albuquerqüe

"Trebaće mi kardiolog zbog lepote Srpkinja"

U nekom od svojih narednih video-snimaka priznao je da je njegova očaranost srpskim devojkama sada još veća, nakon što ih je video uživo. Pa je tako ponovio rečenicu koju je i ranije ispričao, i time naljutio mnoge devojke širom sveta.
@aaronpalaciosrebel An obvious observation i have made about Serb women while i have been in Belgrade Serbia. #serbia #srbija #belgrade #serbianwomen #belgradeserbia ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿
"Ako budem imao dovoljno sreće da nakon smrti odem u raj, kladim se da će me u carstvu božjem dočekati anđeli, a to su srpske devojke", rekao je on.

A onda dodao:

"Tako su elegantne, oblače se po poslednjoj modi i sve to na njima izgleda kao da im dolazi prirodno. Hodaju sa toliko samopouzdanja i verujte mi ako vam Srpkinja dozvoli da joj se približite, srce će vam na sekund stati. Tako da ako znate nekog kardiologa, prosledite mi njegov kontakt za svaki slučaj", našalio se Aron na kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: