Holivudsku zvezdu gađali iz publike: Pogođena u glavu, na licu joj se vidi bol i neprijatnost VIDEO

Holivudska glumica Florens Pju poslednja je u nizu zvezda koja je pretrpela nezgodu na nekom javnom dešavanju, kada je pogođena u glavu predmetom bačenim iz mase

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2023.

10:46

Holivudsku zvezdu gađali iz publike: Pogođena u glavu, na licu joj se vidi bol i neprijatnost VIDEO
Foto: Shutterstock/G Holland

Proslavljena 27-godišnjakinja prisustvovala je promociji filma "Dune: Part Two" u Sao Paulu u Brazilu zajedno sa svojim kolegama Zendajom, Ostinom Batlerom i Timotijem Šalameom u trenutku incidenta.

Florens Pju je ostala zatečena i šokirana nakon što je pogođena, kao i njene kolege, a sudeći po njenom izrazu lica bilo je i bolno.

Glumica nije pretrpela veću štetu osim neprijatnosti. Ona je pogođena u trenutku dok je sa postavom filma pozirala fotografima na bini. Snimak tog događaja kruži društvenim mrežama, zapravo je najgledaniji u ovom trenutku - za manje od 12 sati pregledan je gotovo 2, 5 miliona puta. Reakcije javnosi su uglavnom osuđujuđe i većina je šokirana potezom.

Nije poznato da li je mlada glumica bila namerna meta ili je pogođena slučajno. Ipak, pretpostavlja se da je reč o ciljanom napadu jer su takvi incidenti praktično postali trend, pa su tako u prethodnim mesecima pogođeni i Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink.

Podsetimo, sve je počelo kada je albanska pevačica Bibi Reksa na svom koncertu pogođena telefonom u glavu, a nakon toga hitno je prebačena u bolnicu i čak je zadobila i nekoliko šavova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: