Supruga preminulog pevača otkrila potresne detalje: "Nije bio spreman da digne ruke" FOTO

Supruga nedavno preminulog frontmena irske grupe "Pougs" rekla je da pevač Šejn Mekgovan "nije bio spreman da digne ruke" poslednjih dana života.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.12.2023.

19:24

Supruga preminulog pevača otkrila potresne detalje:
Foto: EPA-EFE/HERBERT P. OCZERET AUSTRIA

Viktorija Meri Klark je objavila 30. novembra vest o smrti njenog muža na Instagramu. Mekgovan (65) je patio od nekoliko zdravstvenih problema prethodnih godina, a u novembru je bio na lečenju u bolnici u Dabilnu zbog infekcije.

Potom je poslat kući nekoliko nedelja pre njegovog rođendana (25. decembra), gde je preminuo od upale pluća, preneo je Njujork tajms reči Klarkove.

Govoreći o njegovim poslednjim danima, rekla je da je pokušavala sa alternativnom terapijom, hipnotičarima, i još nekim metodama, navodi Skaj njuz.

Ona je rekla da u trenutku kada je shvatila da će njen suprug umreti, pomislila je da će i ona umreti.

"Borio se jako. Bilo mu je teško da diše. Nije bio spreman da umre, nije hteo da odustane od borbe, ali ga je telo izdalo", rekla je Klark za irski javni servis RTE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: