Poznata glumica na rubu egzistencije, nema novca ni za hranu: "Dotakla sam dno"

Glumica Alis Evans (55) u teškoj je finansijskoj situaciji, navodi Dejli mejl. Ona je, prema pisanju ovog medija, navodno rekla svojim prijateljima da ne može da plati stanarinu ili da priušti hranu i da razmišlja o tome da dobije posao u Starbaksu. Trenutno je u procesu razvoda od glumca Džoana Grufada.

Izvor: index.hr

Petak, 01.12.2023.

13:30

Poznata glumica na rubu egzistencije, nema novca ni za hranu:
Foto: Profimedia

Rekla je prijateljima da je novac koji je dobila od prodaje bračne kuće, za koji se veruje da iznosi 100.000 dolara, potpuno nestao, a da je najveći deo otišao advokatu.

"Alis je bila uznemirena i kaže da ne može da priušti da plaća stanarinu ovog meseca, barem ne ako želi da jede, i upravo je dotakla dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje", rekao je prijatelj glumice britanskom tabloidu.

„Rečeno joj je da bi trebalo da se zaposli, ali nije našla glumački posao. Plus, ima decu školskog uzrasta o kojima treba da brine. Pričala je da će dobiti posao u Starbaksu ove nedelje, ali misli da možda neće želeti da je zaposle jer je verovatno prestara za njih“, dodao je on.

Prikupljene donacije za plaćanje računa

Ona i Grufad su razvedeni, ali starateljstvo, izdržavanje supružnika i izdržavanje dece tek treba da budu rešeni, a sledeće ročište zakazano je za mart sledeće godine. Glumica je pre dve godine doživela životni slom posle naizgled iznenadnog razvoda.

"Tužne vesti. Moj voljeni muž/srodna duša od 20 godina Džoan Grufad izjavio je da napušta svoju porodicu. Ja i naše mlade ćerke smo veoma zbunjene i tužne. Nije nam dat drugi razlog osim onog da me više ne voli. Žao mi je", napisala je u januaru 2021. na Tviteru.

Grufad, poznat po ITV drami Lažov i filmu Fantastična četvorka, izašao je u javnost u oktobru 2021. sa novom devojkom Bjankom Volas, glumicom koja je igrala dodatnu ulogu u drami Harrov. Sada žive zajedno u Los Anđelesu. Alis Evans živi sa njihovim ćerkama Elsi i Elom.

U junu 2022. Alis Evans je pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara za plaćanje svojih računa.

„Nikada, ni za milion godina nisam mislila da ću ovo uraditi. Međutim, u avgustu 2020. godine, baš kada je pandemija počela, ceo moj svet se srušio“, navela je ona.
Foto: Profimedia

Izrečena joj je zabrana prilaska

„Od tog datuma, ne samo da se borim kao samohrana majka za svoje bebe, već pokušavam da platim račune i hranu i pravne takse koji zasenjuju svaki drugi trošak u mom životu i konačno su iscrpeli sve – ušteđevinu, račune, penziju, sve", nastavila je ona. Nastavila je:

"Juče su mi svi računi bili prazni i nisam mogla ništa da kupim. Istog dana advokat mog muža mi je poslao pismo u kojem mi je rekao da treba da dođem na sud 2. avgusta da raspravljam o razvodu. Trenutno nemam advokata niti sredstva da ga platim. Ako se ne pojavim na sudu, biću optužena za nepoštovanje suda i nemam pojma šta će se u tom trenutku desiti sa mnom ili mojom decom.“

Nakon saslušanja u avgustu 2022, izrečena joj je zabrana prilaska.

Grufad je tvrdio da su njene objave na društvenim mrežama bile lažne i da predstavljaju uznemiravanje.

"Alisa je pretila da će reći ljudima da sam zlostavljao nju i naše ćerke, pretila je da će pozvati policiju ako ne ispoštujem njene zahteve...“, rekao je on.

Sud joj zabranio objavljivanje vesti o razvodu na društvenim mrežama?

Evansova sada veruje da ne može da govori o svojoj situaciji u medijima ili da objavljuje na društvenim mrežama jer bi to moglo dovesti do kršenja njene zabrane prilaska i krivičnog suđenja. U junu je ćerka Ela podnela zahtev za zabranu prilaska Grufadu, ali je prijava povučena.

Prema sudskom nalogu, Alis Evans je dužna da vodi Elu i Elsi na individualne seanse sa terapeutom jednom nedeljno i na nedeljne seanse sa njihovim ocem i „terapeutom ponovnog ujedinjenja“. Sud je upozorio roditelje da tokom terapije ne napadaju jedno drugo pred devojčicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: