Petak, 01.12.2023.

10:42

Fanovi isprozivali Bijonse: "Pozira sa ćerkom kao striptizeta" VIDEO

Prilikom premijere svog filma "Renesansa: Bijonseov film", Bijonse je pozirala u pratnji ćerke, 11-godišnje ćerke Blu Ajvi Karter.

Izvor: B92

Fanovi isprozivali Bijonse:
Foto: Profimedia, AFP PHOTO / Kevin WINTER / The Recording Academy via Getty Images"

Majka jedne od najpopularnijih pop izvođača svih vremena, Tina Nouls, podelila je na svom Instagramu trenutak kada Bijonse i Blu Ajvi poziraju zajedno.

"Ovo me je rasplakalo. Hvala fanovima koji su tamo i podižu ovu prelepu talentovanu 11-godišnjakinju, cenim vas", napisao je Nouls.

Na snimku se može videti kako Bijonse pita ćerku da li joj je hladno, na šta ona odgovara potvrdno, a zatim kaže fotografima da požure sa slikom.

Njihovo zajedničko pojavljivanje dirnulo je fanove, ali je Bijonsin outfit izazvao negativne komentare.

"Ne razumem ovu haljinu, zašto moraju da se vide gaćice“, "Ovo nikako nije dobra haljina da se slikaš sa maloletnom ćerkom“, "Pozira sa ćerkom obučena kao striptizeta“, bili su komentari ispod snimka koji se proširio internetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: