Petak, 01.12.2023.

08:52

Najzgodnija doktorka na svetu: Ima problem sa pacijentima, jer je previše seksi FOTO

"Često mi govore da sam najlepša doktorka na svetu i to mi laska. Pretpostavljam da ljudi ne očekuju da doktori budu seksi, kao da je to nešto čudno", rekla je za The Sun dr Stejsi Naito sa Beverli Hilsa.

Izvor: 24sata.hr

Default images

Najlepša doktorka na svetu

Stejsi je fizijatar i šef je klinike u Los Anđelesu. Kada ne leči pacijente, takmiči se u bodibildingu. Kaže da je zbog svog izgleda morala da se bori sa stereotipnim ispadima čak i na fakultetu.

- Dok sam bila student, prišao mi je doktor. Rekao mi je da uopšte ne ličim na doktora jer sam zgodna i u formi i da me pacijenti neće shvatati ozbiljno, rekla je Stejsi.

Ali, ona nije obraćala pažnju na to. Diplomirala je i specijalizirala fizijatriju. Kaže da je u toj izjavi njenog kolege ipak bilo istine dok je studirala.

- Tek sada vidim. Ponekad su me kritikovali samo zbog izgleda. Neki pacijenti su se zabrinuli kada su videli da su moji pacijenti.

- Sumnjali su na mene samo na osnovu mog izgleda. Kao da lepa žena ne može da bude dobar lekar - kaže Amerikanka.
"Pacijenti vas neće shvatiti ozbiljno"

Kritikovali su je i zbog odlaska na takmičenja.

- Neki kažu da ne priliči lekaru da se takmiči u bodibildingu. Ali jako volim one koji to govore – dodaje doktorka, koja ne namerava da odustane od takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: