Oglas privukao pažnju: Ulaznica za koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu košta papreno FOTO

I dalje vlada pomama za kartama za koncert Aleksadnre Prijović u Zagrebu, a na internetu se mogu naći ulaznice za njen koncert koje koštaju 100e.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.11.2023.

10:50

Oglas privukao pažnju: Ulaznica za koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu košta papreno FOTO
Foto: Profimedia

Aleksandra Prijović sutra će održati prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a potom će pevati 2, 3, 4. i 6. decembra ove godine.

Ulaznice za prva tri koncerta prodate su u roku od 24 sata, dok je za četvrti trebalo nešto više od 48 sati. Pre dve nedelje zvanično je rasprodat peti koncert.

Dakle, u zvaničnoj prodaji nema ulaznica, već se preko interneta preprodaju karte koje su tri puta skuplje nego što su bile u slobodnoj prodaji.

Na Index oglasima pojavio se oglas u kojem se jedna ulaznica za koncert 2. decembra prodaje za 100 evra.

Fanovi Aleksandre Prijović formirali su i Fejsbuk grupu u kojoj se kupuju i prodaju karte za koncerte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: