Ruska manekenka pronađena mrtva

Ruska manekenka Irina Dvizova i njena 15-godišnja ćerka Dajane pronađene su mrtve u Turskoj.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.11.2023.

08:16

Default images

Kako prenosi Dejli mejl, njihova tela pronađena su umotana u čaršave u popularnom turskom letovalištu Bodrum. Policija je pokrenula međunarodnu poteru za 45-godišnjim Andrejem Kuslevičom, Irininim bivšim mužem, koji je trenutno glavni osumnjičeni.

Irinina porodica prijavila je njen nestanak policiji nakon što nije odgovarala na njihove poruke i pozive, a policija je ubrzo pronašla tragove krvi na kauču u vili koju je Irina iznajmila u Bodrumu.

U vili su pronađeni i otisci muških cipela, a na telu manekenke i njene ćerke pronađene su rane od vatrenog oružja, što je takođe jedan od tragova koji mogu da dovedu do Irininog bivšeg muža, koji je bio obezbeđenje jednog ukrajinskog biznismena.

Sumnja se da je spor oko starateljstva nad njegovim sinom bio Kuslevičov motiv za ubistvo. Naime, Irina je u junu na sudu u Moskvi zatražila puno starateljstvo, a dečak je izgubljen nakon majčine smrti.

Dečak je bio u Bodrumu sa majkom i sestrom, a turska policija je navodno zatražila pomoć od Interpola u pronalaženju Kusleviča i sina za kojeg se veruje da su sa njim.

Kako prenosi Dejli mejl, Irina je nedavno počela da radi kao agent za nekretnine u Bodrumu, a pre toga se godinama bavila modelingom. Nakon što neko vreme nije odgovarala na poruke i pozive porodice, njen fitnes trener je na zahtev porodice otišao u vilu u kojoj je živela i otkrio da su vrata nasilno otvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: