Sreda, 29.11.2023.

16:25

Šenon Doerti nakon što joj se rak proširio i na kosti: "Ne želim da umrem" VIDEO

Šenon Doerti dala je veliki intervju za magazin Pipl (People) na čijoj će se naslovnici naći ovog decembra.

Izvor: Jutarnji.hr

Šenon Doerti nakon što joj se rak proširio i na kosti:
Foto: Profimedia

"Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promeniti stvari na bolje. Jednostavno nisam", ovo su reči Šenon Doerti...

Glumica, koja je poznata po ulogama u serijama "Beverly Hills, 90210" i "Charmed", iskrena je i optimistična dok govori o četvrtom stadijumu raka dojke, koji se, nakon što se proširio na mozak, proširio i na kosti.

"Kad se zapitate: 'Zašto ja? Zašto sam ja dobila rak?', a zatim i: 'Zašto mi se rak vratio? Zašto sam u fazi 4?', to vas navodi da tražite veću svrhu u životu", priznala je te dodala da se nada da će pokrenuti dodatna istraživanja o toj bolesti.

"Suludo je da još nemamo lek", kaže. Glumica se nada da će imati sve uslove da postane deo kliničkih istraživanja za nove tretmane. Želi da podigne svest o ljudima obolelima od raka.

"Ljudi misle da mi ne možemo ništa, odmah nas precrtaju. Međutim, u nama ima snage, želimo živeti i želimo raditi", poručila je.

"Moje najveće uspomene tek dolaze. Molim se. Budim se i idem u krevet zahvaljujući Bogu, moleći se za stvari koje su mi važne, a opet, ne tražim previše. To me povezuje s višom silom i duhovnošću. Moja vera je moja mantra", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: