Šenon Doerti nakon što joj se rak proširio i na kosti: "Ne želim da umrem" VIDEO

Šenon Doerti dala je veliki intervju za magazin Pipl (People) na čijoj će se naslovnici naći ovog decembra.

Izvor: Jutarnji.hr

Sreda, 29.11.2023.

16:25

Šenon Doerti nakon što joj se rak proširio i na kosti:
Foto: Profimedia

"Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam gotova s nadom da ću promeniti stvari na bolje. Jednostavno nisam", ovo su reči Šenon Doerti...

Glumica, koja je poznata po ulogama u serijama "Beverly Hills, 90210" i "Charmed", iskrena je i optimistična dok govori o četvrtom stadijumu raka dojke, koji se, nakon što se proširio na mozak, proširio i na kosti.

"Kad se zapitate: 'Zašto ja? Zašto sam ja dobila rak?', a zatim i: 'Zašto mi se rak vratio? Zašto sam u fazi 4?', to vas navodi da tražite veću svrhu u životu", priznala je te dodala da se nada da će pokrenuti dodatna istraživanja o toj bolesti.

"Suludo je da još nemamo lek", kaže. Glumica se nada da će imati sve uslove da postane deo kliničkih istraživanja za nove tretmane. Želi da podigne svest o ljudima obolelima od raka.

"Ljudi misle da mi ne možemo ništa, odmah nas precrtaju. Međutim, u nama ima snage, želimo živeti i želimo raditi", poručila je.

"Moje najveće uspomene tek dolaze. Molim se. Budim se i idem u krevet zahvaljujući Bogu, moleći se za stvari koje su mi važne, a opet, ne tražim previše. To me povezuje s višom silom i duhovnošću. Moja vera je moja mantra", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: