Utorak, 28.11.2023.

13:00

Noćna mora od prvog "dejta"; Devojka na večeru povela i roditelje: "Ovo je moj kraj" VIDEO

Indijac Zakir Sidiki podelio je na „Tik-Toku“ iskustvo sa prvog sastanka na kom su ga, osim devojke sa kojom se dogovorio, sačekali i njeni roditelji. Za njega je ovo bila, kako kaže, prava noćna mora, a urnebesan video koji je objavio na pomenutoj mreži ima više od 20 miliona pregleda.

Izvor: B92

Noćna mora od prvog
Foto: Shutterstock/Robert Kneschke

Sidiki sebe u sarkastičnom tonu opisuje kao „viralnog Indijca na Tik-Toku sa crnim pojasom na prvim sastancima“, ali je priznao da je čak i on ostao traumatizovan posle ovakvog iskustva.

„Upravo sam otišao sa prvog sastanka i, iskreno, potpuno sam traumatizovan“, kaže Indijac.

Sve je počelo tako što mu je na aplikaciji za upoznavanje Bambl za oko zapala Prijanka i njen opis ispod fotografije: „Ili ovo ili ugovoren brak.“

„Nasmejalo me je, pa sam joj odgovorio. Pričala mi je o porodici, o svojim korenima. Oboje smo imali nešto zajedničko - da su nam porodice iz Indije“, navodi Sidiki, dodajući da su se ubrzo dogovorili da izađu u jedan indijski restoran. „Išla je ispred mene i rekla: 'Ovo je naš sto.' Pratim je, ali za stolom već sedi dvoje ljudi. Pitao sam je zašto nam je sto zauzet. Začudio sam se zašto je uopšte uzela sto za četvoro, a onda i ko sedi za njim. Onda mi je odgovorila: Ovo su moji roditelji“, priča Sidiki.

Iako je ostao zbunjen i nije mogao da veruje da je na prvi sastanak povela majku i oca, odlučio je da ne pravi scenu.

„Onda sam pomislio: To je to. Ovo je moj planirani brak. Istekao mi je rok za zabavljanje. Ovo je zvanično kraj moje karijere izlaženja“, kaže Indijac.

Naravno, kao što bi moglo da se pretpostavi, Sidikiju je prvi sastanak prošao kao da je u policijskoj stanici, a njeni roditelji su ga propitivali čime se bavi i tražili druge biografske podatke.

„Bože, nisam bio siguran da li je ovo ispitivanje ili sastanak?“, istakao je Sidiki na Tik-Toku, a činilo mu se da Prijankini majka i otac nisu bili zadovoljni njime, pa su tražili da pozove svoje roditelje.

Prisećajući se svega, Sidiki kaže da je početkom večeri mislio da će otići da se upozna sa Prijankom, a ne završiti sa njenim roditeljima koji pokušavaju da ugovore brak na prvom sastanku.

„Odgovorio sam da mi je žao i da moji roditelji ne žive blizu i ne mogu da dođu“, naveo je Sidiki, na šta je Prijankin otac samo rekao: „U redu, onda smo završili. Prijanka, idemo.“
@zockr another dating nightmare #fyp #dating #arrangedmarriage #storytime ♬ original sound - zakir

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: