Otvoren muzej Kristijana Ronalda u Rijadu: "Na prvi pogled više liči na Mesija" VIDEO

Kristijano Ronaldo dobio je statuu u Saudijskoj Arabiji manje od godinu dana od transfera u Al-Nasr, ali mnogim fanovima za oko je zapala frizura koja podseća na onu Lionela Mesija.

Izvor: B92

Utorak, 28.11.2023.

10:39

Otvoren muzej Kristijana Ronalda u Rijadu:
Foto: Profimedia

Naime, u Rijadu je otvoren Ronaldov muzej, a u njemu je i napravljena voštana statua u čast Portugalca, a koja je svečano otkrivena.

Prisutan na otkrivanju zajedno sa svojim starijim bratom, Ronaldo je napravio nekoliko fotografija sa statuom, ali jedan detalj je doveo do toga da su fotografije statue izazvale veliku polemiku na društvenim mrežama. Naime, frizura statue više liči na onu koju je ranije nosio Lionel Mesi pa čak i sada, te su komentari počeli da se nižu.

"Na prvi pogled više liči na Mesija nego na njega", "Statua liči pola na Mesija i pola na Ronalda" - samo su neki od komentara.

Ipak, bez obzira na to koliko je statua napravljena u čast portugalske superzvezde, može se reći da nijedna neće izazvati toliko kritika kao ona otkrivena na aerodromu Madeira 2017. godine.

Bista nije ličila na Ronalda, a 15 meseci kasnije je zamenjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: