Ponedeljak, 27.11.2023.

20:54

Himeni je zbog stila na mrežama pravi hit, ali kada progovori ljudi ostaju u čudu VIDEO

Himeni iz Japana je zvezda društvenih mreža. Na Tviteru ima više od 218.000 pratilaca, na Instagramu više od 75.000, a na Jutjub kanalu pod ovim imenom prati je 205.000 ljudi.

Izvor: index.hr

Default images

Predstavlja kosplej zajednicu u kojoj učesnici, nazvani kosplejeri, nose kostime i modne dodatke kako bi izgledali kao određeni lik - najčešće iz crtanih filmova, stripova ili igara. Himeni svojim sadržajem zabavlja pratioce, no svi se iznenade kad progovori. Iako najčešće nosi šarene haljine, šminku i dugu kosu, Himeni je zapravo muškarac.
Naime, zbog svojih transformacija postao je hit u Japanu, a kasnije je stekao obožavatelje širom sveta. Tamošnji mediji pišu da je ovaj influenser oduvek voleo da nosi žensku odeću, ali su mu roditelji govorili da mora da izgleda muževnije.

Himeni ističe da sebe smatra muškarcem, ima i devojku, ali najbolje se, kaže, oseća u ženskoj odeći. Obožava svoje transformacije pomoću odeće i šminke te nastoji da svojim pratiocima pruži duhovit sadržaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: