Ponedeljak, 27.11.2023.

14:47

Džon Travolta o bliskom susretu sa smrću: "Bio sam siguran da je gotovo"

Džon Travolta je otkrio kako ga je njegovo iskustvo bliskog susreta sa smrću koje je doživeo dok je upravljao avionom 1992. godine inspirisao da preuzme ulogu u novom Disney+ kratkom filmu "The Shepherd".

Izvor: Jutarnji.hr

Džon Travolta o bliskom susretu sa smrću:
Foto: Profimedia

"Pastir" govori o mladom pilotu koji pokušava sigurno sletjeti nakon što je u zraku doživio električni kvar. Premisa je slična onome što je Travolta, licencirani pilot, rekao da je doživeo davne 1992. godine. Prisećajući se incidenta tokom intervjua u Londonu, kako piše Variety, Travolta je izjavio da je „doživeo električni kolaps” u mlaznjaku kojim upravlja dok je sa svojom porodicom letio iznad Vašingtona.

"Znao sam kakav je osećaj verovati da ti nema spasa, da ćeš umreti. Imao sam dva dobra mlazna motora, ali nisam imao instrumente, struju, ništa. Mislio sam da je gotovo", rekao je. Na kraju je sigurno sleteo, kako je napisao, kao nekim čudom. Upravo zbog toga je Travoltu privukao film „Pastir“, koji je zasnovan na istoimenoj knjizi Frederika Forsajta iz 1975. godine.

Ukratko, Travolta igra dobrog Samarićanina koji vodi mladog pilota (Ben Radklif) na sigurno nakon što se nađe u opasnosti kada mu nestanu radio veza i struja, ostavljajući ga nasukanog sa malo goriva u avionu, prema zvaničnom sinopsisu . Travolta je rekao da je Radklif „dobro odglumio očaj kada mislite da ćete umreti“. Zvezda filma "Pulp Fiction" rekao je da ga je priča o "Pastiru" duboko dirnula jer govori o životu i smrti i tome koliko je život dragocen. „Pastir“ će biti dostupan na kanalu Dizney+ 1. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: