Preminula sestra bivšeg predsednika

Najstarija sestra nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, Merijan, preminula je u ponedeljak u 86. godini.

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 13.11.2023.

17:16

Preminula sestra bivšeg predsednika
Shutterstock/ Leka Sergeeva

Ona je pronađena mrtva u svom stanu na Petoj aveniji oko 4 sata ujutro, rekli su izvori za ABC njuz. Nije bilo znakova traume ili povreda.

Kancelarija glavnog medicinskog istražitelja u Njujorku utvrdiće uzrok smrti.

Ekipe Hitne pomoći reagovale su na poziv osobe sa zastojem srca, rekli su izvori.

Portparol bivšeg predsednika Trampa odbio je da da komentar.
Beri je bila viši sudija u američkom Apelacionom sudu za treći okrug sve dok se nije penzionisala 2019. Nju je tadašnji predsednik Ronald Regan imenovao u Okružni sud SAD za okrug Nju Džersi 1983. godine, a zatim ju je u Apelacioni sud za treći okrug 1999. imenovao tadašnji predsednik Bil Klinton.

Merijen Beri se penzionisala usred istrage o prekršajima u sudstvu u vezi sa navodnim lažnim porezima i finansijskim transakcijama koje su izvršili njen otac i braća i sestre. Istraga je zatvorena bez zaključka kada se penzionisala u februaru 2019.
Troje od četvoro predsednikove braće i sestara je do sada umrlo. Robert Tramp, njegov najmlađi brat, preminuo je u avgustu 2020. u 71. godini. Fred Tramp mlađi preminuo je od srčanog udara sa samo 42 godine u septembru 1981. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: