Par napustio Ameriku, prodao kuću pa odlučio da živi na brodu: Neprocenjivo iskustvo VIDEO

Iako bi mnogi u prvi mah pomislili da je prostor prilično skučen i krcat, nije ni približno

Izvor: index.hr

Sreda, 27.09.2023.

20:36

Par napustio Ameriku, prodao kuću pa odlučio da živi na brodu: Neprocenjivo iskustvo VIDEO
Foto: Shutterstock/DavideAngelini

Kerolajn i Pit su par koji je živeo zajedno u Teksasu 10 godina, zatim prodao svoju kuću, napustio Ameriku i otišao u Veliku Britaniju. Međutim, nisu kupili kuću, stan ili nešto slično. Kerolajn i Pit žive na čamcu u kome ima mesta i za njihova dva psa.

Kerolajn je na TikToku pokazala kako izgleda unutrašnjost njihovog broda. Iako bi mnogi u prvi mah pomislili da je prostor prilično skučen i krcat, nije ni približno. Čamac ima kuhinju sa modernim ormarićima i slabim osvetljenjem, kamin na drva, sofu, kupatilo i bračni krevet. Imaju i veliki sto i druge kućne aparate.

Par je platio oko 230.000 evra za brod, a Kerolajn je rekla da su njihovi životni troškovi sada mnogo niži. Njihov čamac je električni, što znači da ima manji, tiši motor i troši manje goriva i ekološki je prihvatljiviji, prenosi The Sun.

Par kaže da ih ljudi često pitaju zašto su napravili takav potez u životu, ali kažu da ništa ne može da zameni prelep pejzaž i mirno more.
@onedaymoreaboard A tiny tour of our tiny floating home, Narrowboat One Day More #narrowboat #narrowboattiktok #narrowboatlife #floatinghome #tinyhousetour ♬ Our House (2009 Remaster) - Crosby, Stills, Nash & Young

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: