Jezivo otkriće: Telo mladog fudbalera pronađeno raskomadano i bez glave FOTO

Desetodnevna potraga za fudbalerom iz Brazila koji je nestao 25. juna završena je tragičnim ishodom.

Izvor: Kurir

Četvrtak, 06.07.2023.

09:15

Default images

Telo Vinisijusa Skulnija (19), pronađeno je raskomadano i bez glave, a policija istražuje nekoliko opcija za koje se sumnja da su dovele do smrti mladića.

Ugledna španska "Marka", uz pozivanje na "nekoliko izvore iz Brazila", prenosi da je Vinisijusova bivša devojka glavna osumnjičena za njegovu smrt.

Fudbaler je došao u posetu, a ona ga je navodno ubila. Motivi za ovakav zločin su nepoznati, ali sve ukazuje na to su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi, navodi "Marka".

Bivša devojka je negirala optužbe, a policiji je rekla da je fudbaler upao u njenu kuću u Pindoti Pori, gradiću u Paragvaju koji se nalazi na granici s Brazilom.

Podsetimo, delovi tela fudbalera pronađeni su u saveznoj državi Mato Grodo do Sul, u reci Iguatema. On je 25. juna otišao na žurku sa prijateljima, a po izlasku je nestao.

Mediji u Brazilu prenose da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, da se za ostatkom tela traga, a da je mladić identifikovan po tetovažama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: